Ontspannen

Laat wat achter en neem wat mee.

Ben je op vakantie op Ameland en wil je naast uitwaaien ook je gedachten ordenen en echt innerlijke rust voelen?

Weg van huis is vaak een moment van bezinning. Wat maakt me blij. Wat wil ik meer of juist minder? In deze tijd waarin we vooral rennen, is het fijn om echt eens even stil te staan. Wat wil ik eigenlijk? Hoe krijg ik dat voor elkaar? Waar word ik blij van? Zomaar wat thema’s die je wellicht herkent.

We wandelen door de prachtige natuur van Ameland of spreken af in mijn praktijkruimte. Luchtig, niets zwaars. Het is tenslotte jouw vakantie. Maar op een inspirerende manier zodat je met energie en een heerlijk gevoel straks weer het eiland kunt verlaten. Je laat wat achter en je neemt wat mee.

Ik hou van actie en resultaat en ben erg van concrete en duidelijke stappen. Maar ook enorm van het gevoel. Ik coach op basis van vakkennis en voel daarnaast vaak feilloos aan wat iemand nodig heeft. Bij mij krijg je no-nonsens, hands-on mentaliteit en een professionele aanpak.

Je gaat daadwerkelijk voelen, beleven en ervaren.

Is dit wat voor jou? Neem vrijblijvend contact op voor een coachsessie tijdens je verblijf bij de Vlindertuin.


Contact:

Jolanda Beverwijk
JBK Coaching & Trainingen
06-46 290 229
info@jbkcoaching.nl  
www.jbktrainingen.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Brain Balance Coaching - Know your brain, know yourself!

Ontdek de onvoorstelbare kracht van jouw brein en ontwikkel jouw groei in gezondheid, geluk en balans.

Wist jij dat jouw brein jou voor 95% onbewust aan stuurt? Je kunt een leefstijl dan ook niet makkelijk aanpassen als je jouw onderbewuste niet verandert. Daarom kijken we met Brain Balance verder dan alleen je leefstijl en kijken we naar jouw breinprocessen. Met Brain Balance Coaching gaan we jouw hersenen anders inrichten door ze te trainen. Door je brein als het ware anders te bedraden en in balans te brengen, kun je makkelijker omgaan met externe invloeden die nu nog voor disbalans in je leven zorgen.

Brain Food Inspiratiesessie (€ 75,-) 
Trakteer jezelf en jouw brein! Het brein is de kapitein van jouw schip, dus zorg er goed voor.
 
1x Kennismaking via telefoon of videobellen
1x Brain Food Inspiratiesessie van 60 minuten*, inclusief:
- drie Brain Food recepten voor thuis; 
- een Brain Food smoothie of snack; 
- een kortingsbon voor een Brain Balance Coaching. 
Vrij gebruik van Finse en infrarood sauna.
 
*Naar wens op locatie of als wandelsessie. 
 
Less stress, more relax Inspiratiesessie (€ 75,-) 
You can’t stop the waves, but you can learn how to surf. 
 
1x Kennismaking via telefoon of videobellen
1x Less stress, more relax inspiratiesessie van 60 minuten*, inclusief:
- concrete ontspanningsoefeningen; 
- uitwerking van de ontspanningsoefeningen voor thuis;
- een energieverhogende drink of snack; 
- een kortingsbon voor een Brain Balance Coaching.
Vrij gebruik van Finse en infrarood sauna.
 
*Naar wens op locatie of als wandelsessie. 

It’s all about (the) energy
Om positieve veranderingen in gang te zetten, heb je wel energie nodig. In deze moderne wereld, met veel stress en met een gebrek aan rust, gezonde voeding en beweging, krijgt ons brein veel meer prikkels te verwerken dan waarop het is berekend, met een overprikkeld brein en vele gezondheidsklachten tot gevolg. Je brein is dan te uitgeput om optimaal te functioneren, laat staan om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen aan te leren. Pas als er balans is in de hersenen, ontstaat er ruimte voor meer dan alleen het overleven van de dag
en kun je jezelf persoonlijk gaan ontwikkelen. Die balans creëren we aan de hand van de 7 Brain Balance pijlers: breinkennis, brain food & supplementen, slaap, beweging, stress, ontspanning en omgeving. Zodra je gaat werken aan een betere balans in het brein, wordt de verandering als vanzelf in gang gezet.

Wil jij graag aan jezelf werken? Wil je jouw mentale weerbaarheid en wendbaarheid vergroten en leren omgaan met stress? Wil jij meer rust, je grenzen duidelijker kunnen aangeven, meer zelfvertrouwen, assertief zijn, een betere privé/werkbalans, leren omgaan met je gedachten of je bewustzijn vergroten? Of wil je jouw passie en drijfveren vinden? Voel je je vaak vermoeid, gejaagd, prikkelbaar, heb je last van vage klachten of een overprikkeld brein? Heb je al van alles geprobeerd maar blijf je tegen dezelfde problemen of klachten aanlopen? Dan is een Brain Balance consult iets voor jou. Ik ga graag met jou aan de slag om de balans voor en met jou te herstellen.

Tijdens een consult brengen we in kaart waar je tegenaan loopt en vervolgens kijken we samen naar jouw leefstijl aan de hand van de 7 pijlers. We gaan patronen en automatismen doorbreken en je brein herprogrammeren zodat je jouw doelen kunt realiseren. We gaan op zoek naar de oorsprong van het probleem, zodat we het bij de wortel kunnen aanpakken en
niet slechts aan symptoombestrijding doen.

Ervaar jij momenteel weinig of geen klachten maar ben je geïnteresseerd in je
onderbewustzijn en wil je graag meer leren over hoe jouw brein geprogrammeerd is? Ook dan is Brain Balance Coaching ontzettend waardevol. 

Is dit wat voor jou? Neem vrijblijvend contact op voor een coachsessie tijdens je verblijf bij de Vlindertuin.

Contact:

Sharon Blankenspoor
E-mailadres: info@sharonblankenspoor.nl
Website: www.sharonblankenspoor.nl 

0639704807. Ook bereikbaar via WhatsApp

Interesse in Brain Balance? Kijk ook eens op mijn Instagram (sharonblankenspoor) of Facebookpagina (Facebook).

Bezig met laden