Sponsoring

We willen graag onze bijdrage leveren aan organisaties die passen bij onze visie om gezond te leven, samen dingen te ondernemen en in verbinding met de natuur te leven. Momenteel sponsoren we de volgende initieven:

1) De Vlinderstichting! Gezien onze liefde voor de vlinders doneren we 2 euro per boeking via onze eigen website aan deze geweldige stichting die zich inzet voor behoud van de vlinders. In onze binnentuin hangen inmiddels educatie borden die bezoekers aan het denken kunnen zetten in hun woonplaats de vlinders te helpen.

 

 

2) Sportief bezig zijn, daar zetten we ons voor in! Daarom zijn we sponsor van de Elfstedenijshal in Leeuwarden. Je ziet ons bord hangen in de binnenring waar de kinderen leren schaatsen.

3) Denksport houdt je ook fit en is gezellig om samen te doen! Hidde en Jelle Mosterman zitten bij de Leeuwarder schaakvereniging Philidor. In januari komen waarschijnlijk alle kinderen van de club naar Ameland voor een schaakweekend bij De Vlindertuin. De sponsoren de club in het jaarboek dat in september uit komt. In de gemeenschappelijke ruimte staat een mooie oude schaaktafel, gekregen van Hans en Gerardus Mosterman. Alle gasten mogen daar schaken.

 4) Atletiek, daar hebben we als gezin zeker wat mee en we merkten ook dat we veel sportievelingen bij De Vlindertuin krijgen die graag hardlopen. Tijdens sportevents op het eiland krijgen we veel gasten die meedoen aan de wedstrijden. Een extra reden om Lionitas te sponsoren, de atletiekvereniging van Leeuwarden waar we zelf door de week ook wonen en sporten. Bij de baan hangt inmiddels een bord van de Vlindertuin.

5) We zijn tijdens het Wadden Vertel Festival het voorleespunt van Nes. Alle bezoekers kunnen een bijdrage leveren aan dit festival maar dat is vrijblijvend. Wij leveren de lokatie, onze gemeenschappelijke ruimte, want daar zullen de vertellers hun voordracht doen. En we sponsoren uiteraard de pot. Eva Mosterman was Fries voorleeskampioen en heeft bij de opening van de Vlindertellingweken kinderboeken voorgelezen.

6) Vriend van de kunstmaand op Ameland. Op onze receptie hangt het bordje inmiddels. We organiseren meet&greets met kunstenaars die jaarrond deelnemen aan ons galerieconcept.

 

 

 

Bezig met laden