Ontspannen

Pedicure Bij Carolien

Carolien Kruize heeft een prachtig nieuwe pedicure salon in Buren. Een behandeling Bij Carolien is een ontspannen ervaring. De stoel kan bijvoorbeeld verwarmd worden en in diverse standen worden gezet voor de behandelingen. Er wordt gewerkt met verwarmde handdoeken voor de aanvullende behandelingen, dat zorgt voor een extra relaxtste beleving. 

Op haar nieuwe website www.bij-carolien.nl maakt u eenvoudig een afspraak maar inplannen kan ook via whatsapp 06-30696934. Salon Bij Carolien is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.  

Kun je vertellen voor wie een behandeling geschikt is? Wat is je doelgroep?
Iedereen die zijn of haar voeten wil laten behandelen of verzorgen, kan naar de pedicure gaan. Bijvoorbeeld  ouderen die niet meer zo goed hun nagels kunnen knippen. Maar ook mensen die last hebben van likdoorns, eelt, kloven, kalk of schimmelnagels zouden dat niet moeten verwaarlozen. Het is belangrijk om je voeten goed te verzorgen, ze dragen je altijd…

Wat bied je naast pedicure nog meer aan in je nieuwe praktijk?
Daarnaast bied ik ook voetreflexmassage aan, dat heeft het effect van een lichaamsmassage. Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. De zogenoemde drukpunten. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
Daarnaast is het gewoon ook heel fijn om je voeten te laten masseren. 

Ook heb ik als aanvulling op de pedicurebehandeling een luxe behandeling, dat bestaat uit een scrub, masker en een korte massage. Je kunt je teennagels uiteraard ook mooi laten lakken met een gellak. Dat blijft ongeveer twee weken goed zitten en ziet er heel verzorgd uit...

De producten waar ik mee werk zijn HFL voor de pedicurebehandelingen, Lycon voor de waxbehandelingen en oliën van Chi voor massages. Ook voor wax behandelingen, voor lichaam en gelaat, kun je terecht bij Bij Carolien. 

Bezig met laden