Zoek & Boek

Kleinschalig, gemoedelijk en groen

Nieuw bij De Vlindertuin: Solo RETREATS, op aanvraag. U leest er meer over bij tabblad Meer info/Ontspannen/Retreat. Kom lekker relaxen en laat u meevoeren met de eilandwind....

Onze vakantiewoningen liggen aan de rand van het dorp Nes dat centraal gelegen is op Ameland. Het centrum van Nes is op enkele minuten loopafstand van de veerhaven, de warme bakker, de sfeervolle restaurants en pittoreske winkeltjes. De Vlindertuin beschikt over een ruime binnentuin met speeltoestellen, ideaal om te genieten van een goed boek of om lekker te relaxen. Het bos, wad en strand en recreatiegebied de Vleyen is vlakbij, voor u en de kinderen is er volop vertier. Nabij onze ingang aan de Polderweg 2 is voldoende parkeergelegenheid. Electrische laadpunten voor fiets en auto zijn beschikbaar.

De Vlindertuin is ambassadeur van Waddenzee Werelderfgoed. We spannen ons in dit unieke natuurgebied te beschermen en u als gast goed te informeren over dit UNESCO gebied.

Onze accomodatie is NIET geschikt voor groepen jongeren (leeftijd onder de 27 jaar). Het verhuren van meerdere appartementen aan groepen jongens of groepen meisjes is niet gewenst. 

 

Reisinformatie

Onze receptionist is aanwezig tussen 15.00-16.00. Indien u later arriveert, vindt u de informatie in de aankomstbox (aan de voorzijde van de receptie bevestigd). 

Het weer

Bezig met laden