Bij te boeken opties

Om het verblijf goed af te stemmen op uw wensen, zijn er bij te boeken opties. 

Op onze eigen boekingssite zijn ze aan te klikken bij het boeken. Boekt u via een intermediar zoals VVV, Expedia of booking.com dan dient u de optie te vermelden bij de opmerkingen en verwerken wij het in uw boeking.

1) Ontbijt: In de ontbijtzaal, binnentuin of eigen terras kun je genieten van het onbeperkte ontbijtbuffet. Voor €14,50 p.p (kinderen 0 t/m 3 jaar kosteloos en 4 t/m 12 jaar €7,50), krijg je echt een vakantiegevoel met het uitgebreide ontbijtbuffet met lekkere streekproducten. We kunnen het ontbijt afstemmen op jouw dieetwensen. Van 8.15 uur tot 10.30 uur staan we voor je klaar met warme broodjes en diverse lekkernijen. 

2) Housekeeping gedurende de gehele verblijfperiode: 30 minuten per dag. Vloer stofzuigen en dweilen, bedden fatsoeneren, vuilniszakken legen, sanitair reinigen, tafels afnemen, 1 wc rol, 1 vaatwastablet, 2 sets handdoeken.

Op dag van aankomst niet, op dag van vertrek geen nieuwe handdoeken maar het lazy checkout pakket. U verlaat zonder schoonmaakwerk het appartement. Bedden worden voor u afgehaald, koelkast geleegd, stofzuigen, vuilnis wegbrengen, vaatwasser legen. Wilt u een opgemaakt bed bij aankomst, vink dan deze optie aan. Kosten per dag: €30,- voor een 1-2 persoons appartement, €45,- voor een groter appartement.

3) Lazy checkout: Voor het uitchecken is de regel dat u het appartement opruimt (zie ook de regels voor het uitchecken). Bent u niet in de gelegenheid om dit te doen, boekt u dan de lazy check out. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw bedden worden afgehaald, het vuilnis weggebracht en de vaat gedaan. U hoeft zelf alleen uw koffer terug mee te nemen. Kosten: €37,50.

4) Welkomstpakket: Rode wijn, vruchtensap, diverse nootjes en kaas. Kosten: €30,-. 

5) Opgemaakte bedden bij aankomst: Kosten €9,50 per bed.

6) Kinderbedje met bedlinnen. Kosten €10,- per bedje voor de hele verblijfperiode.

7) Kinderstoel: Kosteloos.

8) Verblijf huisdier: LET OP! IN 6 VAN DE 24 APPARTEMENTEN TOEGESTAAN, KIJK GOED WAT  U BOEKT! Kosten per huisdier: €15,-, max. twee huisdieren.

Op de webpage Faciliteiten vindt u een overzicht van de WellNES diensten die aan ons gelinkt zijn. Sommige zijn kosteloos zoals gebruik van de sauna's. Anderen zijn te reserveren bij de betreffende ondernemer. Tip: Boek voor aankomst vast uw massage, beautybehandeling, gezondheidcosult, nageltreatment of workshop. Zo voorkomt u telleurstellingen.

Bezig met laden