Onze gasten schreven

Heel tevreden, 10.0 aug 2020
 
Pluspunten · Het ontbijt was zeer goed en uitgebreid.
Het appartement erg schoon, ruim en modern ingericht. De bedden waren goed.
Leuk dat er boeken, tijdschriften en speelgoed geleend kan worden. Ook is er buiten veel speelgoed en zijn er speeltoestellen. Daarbij staan fijne loungebanken. Zo kun je de kleintjes in de gaten houden, terwijl je zelf relaxt een boek leest. De tuin is overzichtelijk en redelijk afgeschut.
De aanwezigheid van een wasmachine en droger als erg ideaal ervaren.Voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar, 9.0 sept 2020

 Pluspunten · De ligging is perfect! Vanuit meerdere richtingen beland je bij De Vlindertuin en na een paar keer vallen bevind je je in het gezellige centrum van Nes. Voorts is het een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van het eiland: met de auto, de fiets óf met de benenwagen [voor de verstokte hardloper]. Als laatste is het een goed concept dat er geen eten en andere houdbare producten weg worden gegooid. Deze worden opnieuw aangeboden zodra vertrekkende bezoekers spulletjes achter hebben gelaten.


 

Fantastisch, 9.0 aug 2020
 
Pluspunten · Prettige plek om tot rust te komen met een vriendelijke medewerkers. Fijn gebruik gemaakt van de saunafaciliteiten en aangenaam verrast met ons grote dakterras (verbleven in de kleine vuurvlinder). Bij het ontbijt genoten van vers geplukte aardbeien uit eigen tuin. De massage was heel erg goed.

Bezig met laden