Programma Kunstmaand November

Ook in de kunstmaand van 2022 doen we mee met de kunstmaand. Onze kunstenaars die jaarrond exposeren zijn aanbezig om workshops te geven en te vertellen over hun werk. Ze bieden hun werk te koop aan. Bij de webpagina Galerie, leest u welke kustenaars het betreft. In september/oktover verschijnt het programma voor November.

Suzan Bosch is in tijdens Kunstmaand Ameland actief in De Vlindertuin. Suzan werkt als eco community artist met ambachtelijke technieken zoals vilten, papierscheppen, ecoprinten en inktmaken. 
Haar motto ‘alles is er al’ brengt ze tot leven in kunstprojecten waarin ze mensen onderling verbindt door samen iets moois te maken van lokale natuurlijke materialen. Op die manier probeert ze creatieve krachten op te wekken en de connectie met de natuur te herstellen, om als samenleving duurzaam te kunnen vernieuwen. 


Daarnaast werkt ze in opdracht voor particulieren en bedrijven: ze maakt wandpanelen en installaties van natuurlijke materialen uit de omgeving van de opdrachtgevers. Ook verzorgt ze op de natuur geïnspireerde workshops, creatieve loopbaantrajecten en retraites. Ook is ze gelegenheidsdichter.


In november zal ze op nog nader vast te stellen tijdstippen aanwezig zij bij haar expo in de ontbijtzaal van De Vlindertuin. Daar zal ze vertellen over haar werk, voordragen uit eigen bundel (gedichten in het Nederlands en Fries) en demonsteren hoe zij natuurlijke inkt en ecoprints maakt. Op de avonden geeft ze workshops. Voor meer informatie en opgave kijk op www.suzanbosch.com

Bezig met laden