Annuleringsvoorwaarden

Uw reservering annuleren

Als u besluit uw reservering te annuleren, vragen wij u dit schriftelijk kenbaar te maken, bijvoorbeeld via e-mail: info@vlindertuinameland.nl. Vergeet hierbij niet uw naam en boekingsnummer te vermelden.

 

De volgende bedragen worden in rekening gebracht, afhankelijk van tijdstip van annulering:

Bedenkperiode: Er worden geen kosten in rekening gebracht voor boekingen die geannuleerd worden binnen 24 uur na boeken.

Gedeeltelijk restitueerbaar: U betaalt 50% van de totaalprijs als u annuleert na het maken van de reservering en de totaalprijs als u annuleert binnen 7 dagen voor aankomst.

Let op! Uw annulering is alleen geldig als wij de ontvangst van de annulering schriftelijk aan u hebben bevestigd. Wij raden u aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

De Vlindertuin houdt zich het recht voor om in geval van absolute noodzaak uw reservering te annuleren of te wijzigen. (bijvoorbeeld in geval van storing of onvoorzien onderhoud, etc.)

 

Annulering wegens factoren buiten onze invloed:
De Vlindertuin stelt zich niet aansprakelijk en geeft dan ook geen compensatie wanneer wij gedwongen worden om uw reservering te annuleren of te wijzigen door situaties die buiten onze invloed liggen, die wij én onze aangesloten partijen niet hebben kunnen voorzien, ongeacht alle voorzorgsmaatregelen. Hiermee wordt gedacht aan oorlog of dreiging tot oorlog, bedrijfstak disputen, natuurrampen, terroristen, etc.

Bezig met laden