Workshops

 

RECYCLAARS!

Iedereen is zich inmiddels wel bewust van het feit dat veel, nee, té veel (plastic) afval rondslingert in zee. De Recyclaars pakken dit probleem op een positieve manier aan. 

Zij verzamelen zwerfafval op Ameland met de opvallende gele "knutselkliko's" en gebruiken de gevonden voorwerpen achteraf in hun workshops om er iets moois van te maken. En we zijn heel trots dat de Vlindertuin al op twee momenten de ruimte mag bieden voor een RYCYCLAAR-workshop! Al onze gasten zijn uiteraard van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen! Meer informatie volgt binnenkort... maar ben je in december en/of januari op het eiland: noteer alvast deze twee momenten in je agenda: Woensdag 28 december 2022 van 11.00 tot 12.00 uur en woensdag 4 januari 2023 van 11.00 tot 12.00 uur. Eigen bijdrage €7,50.

 

Ga met Theo Kiewiet op nachtvlinderexcursie!

Theo Kiewiet, natuurkenner op Ameland, ontdekte al honderdtallen soorten vlinders op het eiland. Hij geeft uitleg bij de nachtvlinders die op een wit laken verschijnen bij een speciale vlinderlamp. Theo organiseert naast nachtvlinderexcursies ook natuurexpedities en workshops natuurfotografie. 

Komt u met 4 of meer personen? Vraag dan via info@vlindertuin-ameland.nl naar de mogelijkheden. We vertrekken vanuit de Vlindertuin, tijdstip in overleg met de excursieleider. 

Voor gasten & vrienden van de Vlindertuin zijn de excursies gratis!

 

WellNES workshops

Binnen ons WellNES programma worden er nog meer leuke en leerzame workshops aangeboden.

Via deze link vindt u meer informatie over het aanbod. 

 

Dat zijn bijvoorbeeld diverse Workshops met Anita omtrent het maken van verzorgingsproducten en nog veel meer leuke dingen.

 

Bovendien geeft kunstenares Joke Ket een aantal verschillende creatieve schilderworkshops!

Bezig met laden