Gezin

De binnentuin van het appartementencomplex biedt voldoende ruimte om lekker te spelen. De nieuwe duurzame houten speeltoestellen bieden speelplezier voor alle leeftijden en er is een grote zandbak voor de allerkleinsten.

Er voldoende buitenspeelgoed aanwezig. Het is weerbestendig en je kunt het dus gerust buiten laten staan. Heb je wensen voor ander speelgoed? Laat het ons weten zodat we het wellicht kunnen aanschaffen voor je volgende vakantie bij De Vlindertuin!

In de leenkasten, te vinden in de ontbijtzaal, is meer buitenspeelgoed te vinden. Pak het gerust en maak er samen met de andere kinderen bij De Vlindertuin een gezellige middag van.
Lekker binnen spelen kan uiteraard ook. Vraag bij de receptie om een box met speelgoed naar keuze en leen spelletjes en boeken uit onze leen- en ruilkast. Er is keuze voor jong en oud. Zo hoef je niet alles mee van huis mee te nemen en bovendien weet iedere ouder dat kinderen geweldig kunnen spelen met speelgoed dat nieuw voor hen is.

Lees ondertussen zelf een boek uit onze leenkast. Of ruil een boek door je eigen uitgelezen exemplaar achter te laten voor andere gasten.

Bed-, bad- en keukenlinnen is allemaal inclusief zodat u minder spullen van huis hoeft mee te nemen.

Kleur je graag? Vraag bij de receptie gerust om De Vlindertuin kleurplaat.


 

Bezig met laden