Ontspannen

Heerlijk ontbijtbuffet in onze ontbijtzaal!

Voor midweekvakanties (ma-vr en zo-do) is ontbijt inclusief.

In de nieuw ingerichte ontbijtzaal  of in de binnentuin kun je genieten van het onbeperkte ontbijtbuffet.

Voor €12,50 p.p (kinderen t/m12 jaar €7,50), krijg je echt een vakantiegevoel met het uitgebreide ontbijtbuffet / ontbijtmand met streekproducten. We kunnen het ontbijt afstemmen op jouw dieetwensen.Van 8.30 uur tot 11.00 uur staan we voor je klaar met warme broodjes en een keur aan lekkernijen.

 

 

Nog meer ontspanningsmogelijkheden...

 

 

Massagepraktijk NaturEL

Ellen Mosterman-Weijmans

Wat is er een mooiere toevoeging voor je verblijf bij de Vlindertuin dan een massage door ervaren handen. Een holistische massage bij praktijk 'NaturEl' nodigt je uit om voor een moment stil te staan bij jezelf en jouw eigen 'koers'. Even aandacht hebben voor je lichaam en geest, terwijl een warme olie-massage passend gemaakt wordt op jouw behoeften. Misschien heb je spierspanningen of pijnklachten waar je verlichting in wil voelen, heb je behoefte aan diepe rust, of misschien wil je gewoon even lekker los gemasseerd worden. Kom het ervaren...

 

Ook voor kinderen vanaf 6 jaar is het ontvangen van een kindermassage mogelijk. Een massage is een fijne manier om te ontspannen of te ontladen na een ijverige dag in de Amelander buitenlucht. Je kind mag zelf kiezen met welke kinderolie het gemasseerd wil worden en papa of mama mogen er gerust bij blijven zitten..


Gun jezelf of je kind een moment van weldadige rust en wie weet tot snel bij praktijk 'NaturEl'

 
 
Voor gasten van de Vlindertuin gelden de volgende 'Vlinder-prijsjes' :

Holistische massage 30 min. EUR38,  EUR33,-

Holistische massage 45 min. EUR55,-   EUR45,-

Holistische massage 60 min. EUR68,-  EUR55,-

Kindermassage 20 min. (v.a.5 jaar) EUR30,-  EUR25,-

 

Voor meer informatie en reserveringen:

Ellen Mosterman - Weijmans
06-52278273

www.massagepraktijk-naturel.jimdosite.com

ellenmosterman@gmail.com

 

Ontmoet Hart en Ziel

Astrid Reitsma Verburgt

De Vlindertuin heet niet voor niets de Vlindertuin. In balans zijn en blijven is een waar cadeau aan jezelf en de mensen om je heen. Mijn naam is Astrid Reitsma-Verburgt en ik ben op de maandagen te vinden in de Massagepraktijk van de Vlindertuin met een mooi aansluitend aanbod van massages en meer.. Met mijn praktijk 'Hart en Ziel' mag ik je het volgende aanbieden:

Hartenolie - doTERRA®    THE REAL HAPPINESS IS NOT WHAT YOU HAVE OR WHAT YOU RECEIVE, IT’S WHAT YOU SHARE, 100% Zuivere en natuurlijke olie. Ik inspireer graag iedereen met aandacht voor puur welzijn. "nature in just a drop". En dat is het! Door de olie sta je weer in contact met de helende kracht van de natuur. Ze dragen ongelooflijk bij in welzijn voor kinderen en volwassenen.


De AromaTouch Techniek is een prachtige massage met 8 op elkaar afgestemde oliën die als doel hebben evenwicht te brengen in body mind en spirit waardoor het zelfhelend vermogen optimaal kan zijn. Volledige ontspanning en meteen een flinke boost! De AT werkt ook krachtig door na de behandeling. Kom de Aroma Touch zelf ervaren, de werking is ongekend sterk.

Inspiratieavond: Veel te doen, Verplichtingen, Prikkels, Sociale afspraken, Werk…Als je wilt ontdekken hoe essentiële oliën je gevoel van welzijn enorm kunnen vergroten! - - benieuwd bent hoe je jouw focus op werk of studie in een paar seconden kunt vergroten - wilt weten hoe je jouw immuunsysteem kunt boosten in de herfst en winter of kunt detoxen in het voorjaar. Dan vertel ik je er graag meer over. Het kan individueel of met meerdere personen.

De Helende Harp is een holistische benadering van muziek. Bij het horen van de klanken van de harp beweegt/resoneert alles in ons lichaam en stroomt de energie. Harpmuziek heeft unieke helende eigenschappen. Zo nu en dan is er een meditatiemoment met de harp. Informeer voor de data bij de receptie en voel je welkom.


Kinder Deugdenyoga geef ik met heel veel plezier. De yogalessen kunnen in de Vlindertuin, maar ook in de duinen of op het strand plaatsvinden in de zomermaanden en op aanvraag.


Voor meer informatie en reserveringen:

Astrid Reitsma-Verburgt

06-16341226
info@ontmoethartenziel.com
www.ontmoethartenziel.com

Voor gasten van de Vlindertuin gelden “Vlinder-prijsjes”

Aroma Touch massage – 45 minuten   € 40.00
Bijdrage Inspiratieavond HartenOlie-doTERRA® - 120 minuten - …€ 7.50 p.p
Meditatie met harp – 30 minuten + een kopje thee - € 5.00 p.p.
Kinder Deugdenyogales – 60 minuten - € 7.00 per kind.

En verder...

 

Gezellig Barbecueen!

In de binnentuin zijn twee grote familie BBQ’s geplaatst waar al onze gasten gebruik van mogen maken. Op het ruime terras aan onze binnentuin staan familietafels waar gezellig gebarbecued kan worden. Maak het je gemakkelijk en vraag bij de receptie naar de mogelijkheid om een vleespakket te bestellen.

Op zonnige zomeravonden wordt er door de eigenaren regelmatig een bbq-avond georganiseerd waar je voor kunt intekenen voor 19,95. Kinderen tot 10 jaar betalen het bedrag van hun leeftijd.
 
 
 

Vrij gebruik van de Sauna's

 
Ga je gebukt onder drukke werkdagen en deadlines? De sauna kan je helpen de algemene gezondheid te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Bij de Vlindertuin kun je nu ook genieten van een heerlijke saunaronde in onze nieuwe Infra rood sauna of de Finse sauna. En wat dacht je van een heerlijke combinatie met een massage in de ernaast gelegen massagepraktijk? Let er wel op: badkleding in de sauna is verplicht gezien de sauna vrij toegankelijk is voor alle gasten van de Vlindertuin. Ook kun je eventueel een badjas huren. Vraag hier naar bij de receptie.
 
N.B.: Appartement “Luzernevlinder” is voorzien van een tweepersoons privé infraroodcabine.
 
 
 

 

Bezig met laden