Ontspannen

WellNES Ameland

In onze binnentuin staat het nieuwe WellNES gebouw waar diverse Amelander onderneemsters hun praktijk voeren. Het brede aanbod aan behandelingen is zeer populair. Tip: reserveer tijdig om telleurstellingen te voorkomen. Het is verstandig om bij het boeken van uw vakantie ook vast na te denken over WellNES wensen en tijdig contact op te nemen met de desbetreffende praktijk.

Kosteloos in de sauna's of ontbijt bij uw verblijf bijboeken? U leest het verderop op deze pagina na het WellNES aanbod.

Massagepraktijk NaturEL

Ellen Mosterman-Weijmans

Wat is er een mooiere toevoeging voor je verblijf bij de Vlindertuin dan een massage door ervaren handen. Een holistische massage bij praktijk 'NaturEl' nodigt je uit om voor een moment stil te staan bij jezelf en jouw eigen 'koers'. Even aandacht hebben voor je lichaam en geest, terwijl een warme olie-massage passend gemaakt wordt op jouw behoeften. Misschien heb je spierspanningen of pijnklachten waar je verlichting in wil voelen, heb je behoefte aan diepe rust, of misschien wil je gewoon even lekker los gemasseerd worden. Kom het ervaren...

Ook voor kinderen vanaf 6 jaar is het ontvangen van een kindermassage mogelijk. Een massage is een fijne manier om te ontspannen of te ontladen na een ijverige dag in de Amelander buitenlucht. Je kind mag zelf kiezen met welke kinderolie het gemasseerd wil worden en papa of mama mogen er gerust bij blijven zitten.


Gun jezelf of je kind een moment van weldadige rust en wie weet tot snel bij praktijk 'NaturEl'

 
Holistische massage 30 min.  EUR39,-

Holistische massage 45 min.  EUR55,-

Holistische massage 60 min. EUR69,-

Kindermassage 20 min. (v.a.5 jaar)  EUR29,-

 

Voor meer informatie en reserveringen:

Ellen Mosterman - Weijmans
06-52278273

www.massagepraktijk-naturel.jimdosite.com

ellenmosterman@gmail.com

 

Ontmoet Hart en Ziel

Astrid Reitsma Verburgt

De Vlindertuin heet niet voor niets de Vlindertuin. In balans zijn en blijven is een waar cadeau aan jezelf en de mensen om je heen. Mijn naam is Astrid Reitsma-Verburgt en ik ben op de maandagen te vinden in de Massagepraktijk van de Vlindertuin met een mooi aansluitend aanbod van massages.

Holistische massage 30 min.  EUR39,-

Holistische massage 45 min.  EUR55,-

Holistische massage 60 min. EUR69,-

Kindermassage 20 min. (v.a.5 jaar)  EUR29,-

De taal van aanraking/massage zegt meer dan je misschien zou denken; zowel op fysiek, geestelijk, emotioneel en energetisch niveau.
In de holistische massage gaan we uit van het geheel. 
Als blokkades oplossen, kan energie weer vrij stromen. Een goede doorbloeding, ruimte en ontspanning bieden heling. Ontspanning in je lijf, stilte in je hoofd en ruimte in je hart. Holistische massage is net zo uniek als de mens zelf. Geen massage is het zelfde. Mijn hart en handen bieden samen met de mooie olie van doTERRA rust en stil genieten, helemaal afgestemd op jou.
Ontladen en opladen, een waardevol moment van opnieuw verbinden met jezelf om rust en welZijn te ervaren. Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom in onze praktijk.
Voor meer informatie en prijzen kun je een kijkje nemen op de website www.ontmoethartenziel.nl of je kunt bellen met Astrid-Devi Reitsma 0616341226.


De AromaTouch Techniek is een prachtige massage met 8 op elkaar afgestemde oliën die als doel hebben evenwicht te brengen in body mind en spirit waardoor het zelfhelend vermogen optimaal kan zijn. Volledige ontspanning en meteen een flinke boost! De AT werkt ook krachtig door na de behandeling. Kom de Aroma Touch zelf ervaren, de werking is ongekend sterk.

Voor meer informatie en reserveringen:

Astrid Reitsma-Verburgt

06-16341226
info@ontmoethartenziel.com
www.ontmoethartenziel.com

En verder...

Loopbaancoach en Wandelcoach

Vakantie: een periode om te genieten, te ontspannen en even alle verplichtingen achter je te laten. Tijdens deze periode is er ook tijd voor bezinning en reflectie.
Wil je daarbij als particulier of bedrijf professionele begeleiding? Dat kan! Als Personal Coach, Loopbaancoach en Wandelcoach sta ik voor je klaar.

Word bekend met je talent! 
Speciaal voor gasten van De Vlindertuin, 3 opties voor een coachsessie:
 
1. Spiegel van Ameland – de symboliek van de natuur als leermiddel
       Tijdens deze wandelcoachsessie gebruiken we de natuur als metafoor. Jouw vragen of knelpunten gaan we onderzoeken tijdens een wandeling op Ameland.
       Duur: 90 minuten    Kosten: € 110 -,   € 95-, (inclusief consumptie na afloop)
 
2. Zeekracht – ontdek je talenten en drijfveren
Vooraf maak je een uitgebreide talenten/drijfveren test. Als je weet wat je talenten zijn en je kunt die goed benutten dan kom je het beste tot je recht in het leven. 
Duur: 75 minuten   Kosten: € 100-,   € 85-, (inclusief uitgebreide test en consumptie)
 
3. Parel – Leer je kwaliteiten kennen en bewaken
Jouw 10 kernkwaliteiten staan centraal tijdens deze coachsessie. Iedere kwaliteit heeft ook een valkuil en het is de kunst om daar niet in te stappen. 
Duur: 60 minuten   Kosten: € 85 -,   € 75-, (inclusief consumptie)
 
*de prijzen gelden alleen voor gasten van De Vlindertuin

Op mijn website kun je informatie vinden over de coachtrajecten die ik aanbied (ook buiten Ameland). Je kunt o.a. de ervaringen van mijn klanten lezen. Het voordeel van een coachtraject is dat het praktisch is en niet te lang duurt. Mijn ervaring is dat je in korte tijd veel kunt bereiken. Het is een investering die je zeker terugverdient! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden op coachinh tijdens je vakantie of inmiddels weer thuis "aan de wal" te bespreken. www.thuisintalent.nl -0653151932 info@thuisintalent.nl 

Warme groet,
Marije Nieuwenhuizen

Tijdens de Vlindertellingweken zal ik wandelcoachsessies van 45 minuten aanbieden. De kracht en de symboliek van de natuur zijn prachtig om te gebruiken bij coaching. Je komt letterlijk in beweging!
Een klant van mij zei na een wandelcoachsessie: : “Er werden leuke koppelingen gemaakt tussen de natuur en mijn leven. Zo heb ik geleerd om oude overtuigingen achter me te laten door bruine blaadjes los te laten”.
De wandelcoachsessie worden gegeven op de momenten die staan aangegeven op deze website bij de pagina vlindertellingweken.

 

En verder........

Heerlijk ontbijtbuffet 

Voor midweekvakanties (ma-vr en zo-do) is ontbijt inclusief.

In de ontbijtzaal, binnentuin of eigen terras kun je genieten van het onbeperkte ontbijtbuffet.

Voor €12,50 p.p (kinderen 0 t/m 3 jaar kosteloos en 4 t/m 12 jaar €7,50), krijg je echt een vakantiegevoel met het uitgebreide ontbijtbuffet / ontbijtmand met streekproducten. We kunnen het ontbijt afstemmen op jouw dieetwensen.Van 8.15 uur tot 10.30 uur staan we voor je klaar met warme broodjes en een keur aan lekkernijen. Uiteraard is take away ontbijt tijdens Coronatijd en ook daarna toegestaan.

 

Vrij gebruik van de sauna's

 
Ga je gebukt onder drukke werkdagen en deadlines? De sauna kan je helpen de algemene gezondheid te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Bij de Vlindertuin kun je nu ook genieten van een heerlijke saunaronde in onze nieuwe Infra rood sauna of de Finse sauna. En wat dacht je van een heerlijke combinatie met een massage in de ernaast gelegen massagepraktijk? Let er wel op: badkleding in de sauna is verplicht gezien de sauna vrij toegankelijk is voor alle gasten van de Vlindertuin. Ook kun je eventueel een badjas huren. Vraag hier naar bij de receptie.
 
N.B.: Appartement “Luzernevlinder” is voorzien van een tweepersoons privé infraroodcabine.

 

 
 

 

 
 
 

 

Bezig met laden