Natuur

De Vlindertuin heeft een ruime binnentuin met veel beplanting, afgestemd op de ecologie van het eiland en uiteraard vlinder vriendelijk. Tijdens het verblijf kun je aan de slag in de groente- en fruittuin. Het staat je vrij om het aanwezige tuingereedschap te gebruiken en ontspannen te tuinieren. Aan het eind van de dag pluk je er letterlijk zelf de vruchten van. Munt, aalbessen, aardbeien en handappels maken de vakantie tot een gezonde belevenis. Pluk gerust tijm, peterselie en koriander voor je BBQ avond bij ons gezamenlijke terras.

We hebben gekozen voor een lokaal schoonmaakbedrijf om transportkosten te minimaliseren en de lokale werkgelegenheid te bevorderen. Het bedrijf werkt met natuurlijke was- en schoonmaakmiddelen.
Wegwerpartikelen worden zoveel mogelijk vermeden. In onze appartementen maken we gebruik van herbruikbaar keukenlinnen, houten afwasborstels en eco zeep. We vragen gasten om de plasticverpakking van het linnengoed weer in te leveren in de deelkast. Het schoonmaakbedrijf gebruikt het vervolgens opnieuw.
 
Het welkomscadootje bij ontvangst is een Zeezout Tony chocolonely reep.
Bij websitepagina "over ons" is de volledige duurzaamheidsagenda te lezen.
Bezig met laden