Ontspannen

WORKSHOPS MET ANITA

Leuk dat je hier even bij mij komt kijken.

Mijn naam is Anita, geboren en getogen op Ameland en het liefst wandelend met mijn hond of op het paard in de natuur te vinden. Ook zoek ik daar naar geneeskrachtige planten en kruiden die ik op dat moment kan gebruiken.

...Maar vooral vind ik dat leuk om met andere mensen te delen.

Om een beetje goed op je lichaam en daardoor indirect ook op moeder natuur te passen, kun je veel producten zelf maken. Je weet dan precies wat je op je huid smeert, maar vooral ook welke "belastende" ingrediënten niet. Ik kan je zeggen: mijn lichaam en haar zijn er blij mee.

Mocht je geïntresseerd zijn, dan bied ik de onderstaande workshops aan;
(* Alle workshops zijn inclusief koffie/thee, een lekker hapje en de ingrediënten die we nodig zijn)

- Maak je eigen syndet shampoo- of conditionerbar, afgesteld op jou eigen haar. Vrij van sulfaten, parabenen en siliconen en boordevol verzorgende ingrediënten voor je haar. Daarbij vertel ik wat wel en niet goed is om in je haar te smeren. Er bestaat ook haarzeep, maar dit is een heel ander proces en niet voor iedereen goed bruikbaar. Wel bij mij te verkrijgen of eventueel samen te maken.
Tijdsduur 1,5 á 2 uur. Kosten 25,- p.p.

- Eilander Body Butter. Een favorietje van mij. Gebruik het elke dag. Alles wat je op je huid smeert zou je eigenlijk ook op moeten kunnen eten. Bij deze bodybutter zou dat kunnen qua ingrediënten, heerlijk voedend, en verzorgend en de geur kun je zelf kiezen of zelfs achterwege laten.
Tijdsduur 1,5 á 2 uur. Kosten 20,- p.p.

- Deodorant vloeibaar in een roller of een potje in vaste vorm, met je eigen gekozen geur. Anti-transpirerend en tegelijk huidverzorgend. Zonder schadelijke stoffen.
Tijdsduur 1,5 uur. Kosten 15,- p.p.

 

 

Maar ook gezichtsverzorgingsproducten zoals dagcrème, gezichtsmasker, make-up reiniger, bodylotion, scrubs en lipbalsem. Zelfs geneeskrachtige zalven. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Wat ook een leuke bezigheid is, en waar veel valt te ontdekken, is kaas maken. Lijkt het je leuk om kaas te maken? Dan kunnen we daar een middag of avond mee aan de slag. Twee personen per groep. En enigszins weer afhankelijk i.v.m. buitentemperatuur.
Tijdsduur 3 à 4 uur. Kosten 40,- p.p.

 

Je eigen sloffen van wol vilten. Voor in de winter heerlijk warm. Dit is een zwaar karwei! Je kweekt hierbij spierballen.
Tijdsduur 3 à 4 uur. Kosten 60,- p.p.

 

Bezig met laden