Faciliteiten

Wat kunt u bij ons verwachten? 
 
De Vlindertuin is gevestigd op loopafstand (1,5 km) van de veerboot en het centrum (250m). We laten de fietsverhuur dan ook over aan de specialisten op de veerdam en in het dorp. In de straat achter de Vlindertuin, zijn diverse winkels waar u verse producten kunt kopen. We hebben echter wel een deelkast waar gasten hun houdbare en dichte producten achterlaten zodat nieuwe toeristen er nog van kunnen genieten. Zo dragen we tevens ons steentje bij tegen de voedselverspilling.
 
 1. Bed-, bad- en keukenlinnen is inbegrepen. Verblijft u 7 dagen? Dan kunt u tussentijds bad- en keukenlinnen wisselen. Verblijft u 2 weken? Dan kunt u nieuw bedlinnen halen bij de receptie.
 2. Een startpakket van 3 WC rollen, zeepjes, afwasmiddel en 1 vaatwastablet (indien het appartement een vaatwasser heeft, zie beschrijving).
 3. Bij te bestellen losse diensten/producten: opgemaakt bed €9.50, extra bed €30 per verblijf, opgemaakt kinderbedje €10 en een kinderstoel is kosteloos aan te vragen.
 4. Ontbijtbuffet per dag bij te boeken voor 16.00 uur, vooraf via de website of in de receptie. De prijzen bedragen: €12.50 volwassenen, €7.50 kinderen 5 t/m 12 jaar, 0 t/m 4 jaar kosteloos.
 5. Gebruik bagageruimte en kluisjes (kosteloos) bij vroege aankomst en/of dag van vertrek. De fietsverhuurders op het eiland bieden vaak gratis bagagetransport aan. Uw spullen worden door hen in ons bagagerek geplaatst. U kunt met de fietsverhuurder afspraken wanneer de bagage weer opgehaald dient te worden. Let op: Zet de bagage dan bij de deur van de bagagehal zodat duidelijk is dat het meegenomen moet worden. 
 6. Late check-out. In plaats van 10.00 u. tot 17.00 u. in uw appartement verblijven? Dan kan tegen een vergoeding van €30. Dit is echter alleen ter plekke te bestellen op basis van beschikbaarheid. In het hoogseizoen is late check-out helaas niet mogelijk. 
 7. Voor technische storingen of overlast kunt u contact opnemen met onze huismeester. Het nummer staat in de infromatiemap van ieder appartement.
 8. Gas en Kolen BBQ voor algemeen gebruik op het gemeenschappelijke terras (kosteloos). U dient zelf voor kolen te zorgen. 
 9. Finse sauna en infraroodcabine in de binnentuin (kosteloos). Badkleding verplicht, handdoek beschikbaar.
 10. Wasserette (kosteloos), neem uw eigen wasmiddel mee.
 11. Massagepraktijk NaturEL. Geadviseerd wordt om uw behandeling tijdig te boeken via de website of tel 06 52278273. Ter plekke kan uiteraard ook.
Bezig met laden