Reisinformatie

Vervoer naar Ameland
Per auto, motor of fiets bereikt u Holwerd via Leeuwarden - Stiens of via Groningen - Dokkum. U heeft de keuze de auto mee te nemen naar het eiland óf u maakt gebruik van het parkeerterrein nabij de veerboot te Holwerd. Voor meer informatie over parkeren kunt u contact opnemen met tel. 0900 9238. Het parkeerterrein is geopend van 30 minuten voor aankomst van de eerste boot tot 15 minuten na vertrek van de laatste boot. Voor het parkeren betaalt u 5 euro per dag.

Per trein of bus naar Ameland
Als u met het openbaar vervoer reist kunt u via de website 9292.nl de reis plannen.  Indien u met de trein komt reist u via station Leeuwarden verder met de bus naar Holwerd. Via de Reisplanner van de NS kunt u eenvoudig de treinreis plannen.

Per veerboot naar Ameland
Een overzicht van de vertrektijden en tarieven van de veerboten naar Ameland is te vinden op de website van Wagenborg Passagiers Diensten
Wilt u graag uw auto meenemen naar het eiland? Vergeet niet om op tijd te boeken, beschikbaarheid is beperkt. U kunt telefonisch reserveren op telefoonnummer 0900 9238. Tip: houd bij auto-reserveringen het kenteken bij de hand.
Vanaf 1 mei is onze nieuwe receptie aan de Polderweg 2, 9163 JM te Nes.  Tot die tijd is de receptie in het woonhuis van Hans Jochemstraat 3, 9163 JJ. Wij verwelkomen u graag voor een gezellige vakantie bij De  Vlindertuin op Ameland!
 

Bezig met laden