Ontspannen

Golfen

Op de Golfbaan Ameland staat balans tussen het vakantiegevoel en de beleving van golfen centraal. De reeën, konijnen en roofvogels zijn vaak de enige toeschouwers terwijl de diverse en afwisselende hindernissen elke dag weer een nieuwe uitdaging vormen. Gasten van de Vlindertuin kunnen bij onze medewerkers om een voucher vragen die 20% korting geeft op een greenfee voor 18 of 9 holes op de grote baan en op een dagkaart op de korte baan PAR 3 van Golfbaan Ameland!

Fitness 

Bij onze sauna's ligt ook fitnessmateriaal om de spieren uit te dagen tijdens je vakantie! Gebruik gerust de gewichten en de bar om in je sportritme te gebruiken. Bij vakantiepark Klein Vaarwater is een accomodatie om uitgebrieder te sporten en groeplessen te volgen.

Suppen

Op loopafstand van De Vindertuin ligt natuurgebied de Vleijen. Outdoor Ameland heeft daar een prachtig klimpark waar je een sportieve middag kunt beleven. Het meertje is uitgerust met zes uitdagende toestellen waar je kunt suppen! We hebben er een geweldig leuk teamuitje gehad!

 

Bezig met laden