Ontspannen - WellNES

MASSAGEPRAKTIJK NaturEL

Ellen Mosterman-Weijmans

Wat is er een mooiere toevoeging voor je verblijf bij de Vlindertuin dan een massage door ervaren handen. Een holistische massage bij praktijk 'NaturEl' nodigt je uit om voor een moment stil te staan bij jezelf en jouw eigen 'koers'. Even aandacht hebben voor je lichaam en geest, terwijl een warme olie-massage passend gemaakt wordt op jouw behoeften. Misschien heb je spierspanningen of pijnklachten waar je verlichting in wil voelen, heb je behoefte aan diepe rust, of misschien wil je gewoon even lekker los gemasseerd worden. Kom het ervaren...

Ook voor kinderen vanaf 6 jaar is het ontvangen van een kindermassage mogelijk. Een massage is een fijne manier om te ontspannen of te ontladen na een ijverige dag in de Amelander buitenlucht. Je kind mag zelf kiezen met welke kinderolie het gemasseerd wil worden en papa of mama mogen er gerust bij blijven zitten.


Gun jezelf of je kind een moment van weldadige rust en wie weet tot snel bij praktijk 'NaturEl'!

Voor meer informatie en reserveringen:
Ellen Mosterman - Weijmans
06-52278273
www.massagepraktijk-naturel.jimdosite.com
ellenmosterman@gmail.com 

 

't BADHUYS

Nynke Hokwerda

’T Badhuys is een schoonheidssalon & massagepraktijk waar huidverbetering, kwaliteit, persoonlijke aandacht en wellness hand in hand gaat.

’T Badhuys bestaat al 16 jaar en wordt met veel passie gerund door Nynke Hokwerda.
Nynke streeft ernaar om van elke behandeling of massage een ware beleving te maken.

Bij de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met de mooie merken Kalahari en HydroPeptide. Beide merken zijn gericht op natuurlijke huidverbetering. De fijne texturen, geuren, actieve ingrediënten en verschillende massagetechnieken zorgen ervoor dat de huid ontspant, kalmeert, verjongt, en gehydrateerd wordt.

Tijdens de massages wordt er gewerkt met de prachtige oliën en butters van het merk Cinq Mondes en TheraNaka.
De Badhuys Massages zijn geïnspireerd op massage rituelen wereldwijd. De heerlijke geuren en verschillende massagetechnieken nemen je op reis naar verschillende delen van de wereld, een unieke ervaring!

Voor meer informatie over de behandelingen die ’t Badhuys aanbied kijk op www.tbadhuys.nl.
Of je kunt bellen/appen/mailen; Nynke Hokwerda 06-28192349, tbadhuys@gmail.com 

 

ONTMOET HART EN ZIEL

Astrid Reitsma Verburgt

 Ik ontmoette Ellen van massagepraktijk NaturEL in 2012 voor het eerst. We deelden de visie en de passie voor massage. Geen woorden nodig; handen spreken de taal. De taal van aanraking/massage die meer zegt dan je misschien zou denken; zowel op fysiek, geestelijk, emotioneel als ook op energetisch niveau. 
Mijn achtergrond is Schoonheidsverzorging en Lichaamsmassage. Binnen die vakgebieden merkte ik steeds vaker dat hetgeen ik te bieden heb niet in bestaande protocollen paste. Ik ontmoette mensen met uiteenlopende klachten en vragen en merkte dat als ik mij verbond met de innerlijke wijsheid in mezelf en ik afweek van protocollen, de meest mooie resultaten ontstonden. Hierin heb ik mijn hart gevolgd.
Mijn aandacht gaat uit naar het algeheel welzijn van zowel kinderen als volwassenen. 
Om me meer te kunnen verdiepen heb ik de opleiding Massagetherapeut aan de Hogeschool voor Ayurveda Geneeskunde gevolgd, IET – Integrated Energy Therapy en massage van Reflexzones. Ik heb mij verdiept in de Aromatherapie en werk met de mooie olie van doTERRA. 
De zuiverheid en de kracht van de olie, eigenlijk de “natuur”, verrast me keer op keer. Alles samen heeft gemaakt dat ik doe wat ik het liefste wil doen; mensen terug in hun kracht brengen en weer ontspanning en heling laten ervaren. 

Voor meer informatie en reserveringen:

Astrid Reitsma-Verburgt
06-16341226
info@ontmoethartenziel.com
www.ontmoethartenziel.com

 

Bezig met laden