Unsere Gäste haben geschrieben


Familie ter brand
28-04-2017
Beste familie Mosterman,

Wat een heerlijk verblijf hebben wij bij jullie gehad, alles klopte ook de prijs!
Komen zeker een keer terug.

Groet vanuit Amersfoort


Lisanne
29-01-2017
Heerlijk betaalbaar verblijf gehad met de kerstvakantie, fijn dat onze hond ook welkom was.
Onze tieners hebben ook genoten, afstand Dorp/accomodatie is perfect!
We hebben meteen geboekt voor de meivakantie, tot dan.

Groetjes,

Familie de Graaf
Zwolle


Belinda de Graaf
12-09-2016
Afgelopen weekend genoten van Ameland, het schitterende weer maar zeker ook van het gezellige , knusse en comfortabele appartement!
Wij komen zeker terug!!

Belinda


Nathalie van der Plaats
06-09-2016
Nogmaals hartelijk dank voor het heerlijke verblijf in de kleine vuurvlinder. Wat een sfeervol appartement.het vakantiegevoel begon al meteen bij de hartelijke ontvangst. Mijn moeder en ik hebben echt genoten van het heerlijke weekend. Ook de Robbentocht hadden we zeker niet willen missen. Kortom; voor herhaling vatbaar!


Daniel Knob
25-08-2016
Es war wie immer , Haus , Sommer, Sonne und Strand alles bestens


Familie van Deenen
19-08-2016
We hebben genoten van een heerlijke vakantie. Vriendelijke mensen en een heel prettig appartement. Alles was netjes en voldeed aan onze verwachtingen!

 

H van Dijk
01-08-2016
Door omstandigheden kon onze vakantie op het laatste moment niet doorgaan. Ik heb hierover contact gehad met de familie om te bespreken of er nog iets mogelijk was. Binnen een half uur werd ik terug gebelt dat ze het appartement opnieuw hebben kunnen verhuren. Dezelfde dag nog het bedrag teruggestort. Wat een goede service. Super! Dat vind je niet bij de grote verhuurders. Zodra wij weer in de gelegenheid zijn komen we zeker alsnog naar Ameland.

 

Piet Visser
02-01-2016
Beste familie Mosterman,
Het verblijf bij jullie is ons erg goed bevallen! Fijn bed (tweepersoons!!) en lekker warm. En dat was wel fijn na de Amelandadventurerun 2015 gelopen te hebben. Mooi dichtbij de start en finish!! Wat wil je nog meer. Bedankt en naar ik hoop tot de Adv.run van 2016.
Met vriendelijke groet,
Piet en Sjoerdtsje.

Bezig met laden