voorjaar 2019

Nieuwsbrief | april 2019

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat we deze winter hard gewerkt hebben aan vernieuwingen om het onze gasten nog comfortabeler te maken. Wat doen we in 2019? Deze nieuwsbrief geeft een overzicht. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder en hopelijk tot ziens bij De Vlindertuin.

Laat de zon zijn werk maar doen!

De komende weken worden er maar liefst 40 zonnepanelen op het dak geplaatst. Daarmee kunnen we jaarlijks 11.600 kWh opwekken. Houd onze website in de gaten: dit jaar volgen er nog meer groene verbeteringen, want onze slogan is niet voor niets: natuurlijk genieten!De nautische liefde van Theo zetten wij voort

Grondlegger van De Vlindertuin Appartementen is Theo Mosterman. Samen met zijn vrouw Joke begonnen ze het pension in 1970. Theo was een goede wadschipper. Zijn liefde voor de nautische wereld zetten wij voort in het appartementengebouw. Zoon Michiel en kleinzoon Jelle kochten deze mooie scheepstouwen om de pilaren te wikkelen. Benieuwd naar het resultaat? Volg ons op Facebook en ontdek wat er allemaal gebeurt en welke winacties we hebben.

Nieuw gezicht: welkom huismeester Rik Eefting!

Vanaf 1 april is ons team versterkt met Rik Eefting. Hij gaat fulltime aan de slag als huismeester. Zo ligt in alle appartementen zijn telefoonnummer: in geval van huishoudelijke en technische vragen is hij bereikbaar. Ellen Mosterman blijft echter telefonisch bereikbaar tussen 08.30 -20.00 uur

voor boekingsvragen. Rik is een goede kok en zal ook een deel van onze ontbijtdienst draaien. Bij midweekvakanties (zo-do, ma-vr) is ontbijt altijd gratis en in de weekenden per dag zelfs bij te boeken. Rik zal ook gedeeltelijk het tuin- en gebouwenonderhoud op zich nemen.


Nieuw: 4-persoons appartement ‘Groot Koolwitje’ 

‘Groot koolwitje’ is ons nieuwe 4-persoons appartement op de begane grond. Honden zijn in 
dit verblijf niet toegestaan i.v.m. nieuw meubilair en gasten die allergisch zijn voor huisdieren. Er is 
een luxe slaapbank in de woonkamer, zodat het appartement geschikt is voor 4 personen.   
Het appartement is gelegen aan de rustige Hans Jochemstraat en beschikt over een privéterras. 

Budget-appartementen: met slaapbanken en stapelbed

Op verzoek hebben we nu ook appartementen voor grotere gezinnen en gezelschappen die voor een scherpe prijs op vakantie willen. In appartement ‘Grote Parelmoer’ is een stapelbed geplaatst waardoor er 5 personen kunnen overnachten zonder dat een bijzet bed nodig is. In ‘Icarusblauwtje’ staat een comfortabele 2-persoonsslaapbank zodat 5 personen kunnen overnachten. En ook in tuinbungalow ‘Argusvlinder’ is door de comfortabele slaapbank een gezinsvakantie voor 4 personen mogelijk. Op onze website kunt je aangeven of je extra linnenpakketten wenst zodat de slaapbank gebruikt kan worden.

De Vlindertuin is tevens galerie!

Wat is er leuker dan tijdens je vakantie souvenirs meenemen? En waarom zou dat dan niet 
een (betaalbaar) schilderij zijn dat in je geboekte appartement hangt? Ook in de algemene ruimtes 
hangen werken van verschillende schilders die hun werk voor vriendelijke prijsjes te koop aan- 
bieden. Het leuke van dit galerieconcept is dat we expositieruimte bieden. De Vlindertuin creëert
telkens een nieuwe sfeer met andere werken en u als gast kunt een schilderij aanschaffen. 
De meeste werken hebben een link met de natuur.  Zoals bekend is elk appartement bij ons anders ingericht. Op de werken hangt onderin een prijskaartje (de prijs is inclusief lijst). 

Blogs: persoonlijke verhalen op onze website

Op onze website staan inmiddels twee blogs. Blog 1: In de winter naar Ameland, is dat wel leuk?, geschreven door mede-eigenaresse Froukje Mosterman. Zij komt zelf niet van Ameland, maar beschrijft dat het op eiland minstens zo fijn vertoeven is als in de zomer. Blog 2: Test, test, test… proeflogeren in De Vlindertuin. Ellen Mosterman, manager van De Vlindertuin, beschrijft hoe een wens van haar zoontje Emiel in vervulling ging door in een appartement te mogen slapen en te beleven wat onze gasten meemaken. Vind je het ook leuk om een gastblog te schrijven voor ons? Neem dan contact met ons op via info@vlindertuin-ameland.nl

De Vlindertuin goes international! 

Heeft u vrienden die de Nederlandse of Duitse taal niet beheersen? Voor hen 
hebben we nu ook een Engelstalige website en informatiemap gemaakt. Dat maakt het voor hen wel zo makkelijk: zegt het voort! Om onze internationale gastvrijheid te benadrukken zijn in de vernieuwde appartementen internationale accenten aangebracht zoals decoratieve wereldkaarten. 

 

Bezig met laden