Winter van de vernieuwingen

Nieuwe badkamers

Deze winter zijn er in acht appartementen nieuwe badkamers gekomen. Dat betekent dus meer comfort en ultieme ont- spanning voor u na een dagje uitwaaien op het  eiland! De badkamers worden voorzien van  natuurlijke accenten waaronder houtlook, passend  bij onze duurzame ambities en touch. Appartement  ‘Boomblauwtje’ en ‘Oranjetipje’  kregen een traditioneel ligbad met juttershoutplank.  Argusvlinder is geschikt gemaakt voor minder validen met gehandicaptenbeugels in het toilet. Groot Koolwitje heeft ook een hendel gekregen voor senioren om makelijk op te staan bij het toilet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe appartementen Koningspage en Groot Koolwitje

Er bleek vraag naar een 6-persoonsappartement  en dus biedt De Vlindertuin een oplossing: ‘Koningspage’ is de begane grond van vrijstaand  huis ‘De Vlinder’ aan Polderweg 2. U huurt in dit  geval alleen de begane grond. Er zijn drie 2-persoons  slaapkamers, een open haard, eigen terras, vaat- wasser, wasmachines en twee badkamers.  Let op: het appartement is alleen buiten school- vakanties beschikbaar omdat het in vakanties in  zijn geheel wordt verhuurd (inclusief de tien slaapplaatsen op de eerste verdieping. 

 

 

 

 

 

Nieuwe keuken, badkamer, woonkamer

‘Groot koolwitje’ wordt deze winter totaal vernieuwd en is zeer waarschijnlijk vanaf Pasen te huur als 2-persoonsappartement op de begane grond. Honden zijn in dit verblijf niet toegestaan i.v.m. nieuw meubilair en gasten die allergisch zijn voor huisdieren. Er komt een luxe slaapbank in de woonkamer, zodat het appartement ook geschikt is voor vier personen. Het appartement is gelegen aan de rustige Hans Jochemstraat en beschikt over een privéterras.  


 

Bezig met laden