najaar 2019

Nieuwsbrief | najaar 2019

Zoals u misschien weet is dit familiebedrijf vol in ontwikkeling en investeren we in allerlei vernieuwingen op het gebied van ontspannen en groen ondernemen, kortom Natuurlijk genieten. Want daar staan wij voor. Deze nieuwsbrief geeft een overzicht. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder en hopelijk tot ziens bij De Vlindertuin.

Nieuwe boekingsmogelijkheden in 2020; stem verblijfsduur af op uw wensen

Omdat we merkten dat gasten niet alleen midweken/weekenden en weken willen boeken maar meer flexibiliteit willen als het gaat om aankomst en vertrektijden, hebben we dit aangepast. Op onze website zijn is het aantal opties uitgebreid. In 2020 kunt u dus makkelijker een kort verblijf boeken en op dagen komen en gaan die u wenst!

Vernieuwde entree aan de Hans Jochemstraat

Zoals bekend is de receptie na 45 jaar verhuist naar de Polderweg maar de hans Jochemstraat heeft ook een nieuw gezicht gekregen. Er is een nieuwe schutting geplaatst en er zijn heel wat insecten- en vogelhuisjes opgehangen tussen de nieuwe klimmers die zijn geplaatst. De nieuwe schutting wordt in de loop van het jaar dus steeds groener!

Gratis De Amelander lezen, te vinden in de tijdschriftenrekken

Wat is er leuker om tijdens je vakantie meer te lezen over het eiland? In alle deelkasten en tijdschriftenrekken ligt De Amelander. Ons luxste appartementen, woonhuis De Vlinder en Koningspage hebben de Krant op tafel liggen bij aankomst. Mede-eigenaresse van De Vlindertuin, Joke Mosterman, is journalist bij de krant en Froukje Mosterman-De Groot, schoondochter, publiceert als gast-schrijver ook regelmatig een artikel over duurzaam ondernemen en sportevenementen.  Volg op ons Facebook en maak kans op een jaarabonnement zodat u ook thuis deze leuke krant met positief nieuws kunt ontvangen. Veel leesplezier met deze leenexemplaren!

De Vlindertuin heeft u wat extra’s te bieden in november, onze activiteiten tijdens de kunstmaand…

Drie dagen lang onderdompelen in verhalen tijdens Kunstmaand Ameland. Elk verhaal duurt tussen de 10 en 15 minuten. Per blok zijn er drie vertellers. De blokken zijn op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend. De entree is vrij, er staat een hoge hoed als mansbakje.
Vrijdagavond 15 november is Verhalenavond in heel Friesland. Ameland vertelt mee en De Vlindertuin is dit jaar het vertelpunt van Nes. Het gehele programma is te vinden op: http://www.waddenvertelfestival.nl/Programma/

Meet & Greet momenten met onze kunstenaars
Ook zullen kunstenaars deze maand op ons complex meet & greet momenten organiseren zodat u de verftechnieken kunt bekijken en de kunstwerken kunt bewonderen. Wat is er leuker dan tijdens je vakantie souvenirs meenemen? En waarom zou dat dan  niet een (betaalbaar) schilderij zijn dat in je geboekte  appartement hangt? Op onze website staan onder "meer info"  bibliografieën van al onze kunstenaars die meedoen aan het galerieconcept.

 

Bezig met laden